"Η τελειότητα επιτυγχάνεται όχι όταν δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσεις, αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα να αφαιρέσεις..." (Antoin de Saint-Exupéry)

tiposeto | digital prints and other

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΜΕΝΟΥ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ;

Ένα καυτό σχόλιο, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό o επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που αφορούσε τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα το σχόλιο το έκανε ένας απλός πολίτης ο οποίος γράφει:
@PanosKammenos Εχεις την αγαπη και τη δυναμη του κοσμου ξερεις ποσοι ευβοιωτες δεν ψηφισαν ανεξαρτητους λογω μαρκοπουλου;;;προχωρα με δυναμη

Ο Πανος Καμμένος έδειξε τον δρόμο με την αναδημοσίευση (retweet) του σχόλιου του φίλου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις.
Πως είναι οι σχέσεις με τον Κώστα Μαρκόπουλο; Μήπως τελικά η ρήξη είναι οριστική.
Να θυμήσουμε ότι το πρωΐ ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε και εκείνος σχόλιο στο twitter του, όπου έγραψε ότι ταξιδεύει για Παρίσι, για το συμβούλιο της Ευρώπης και πως θα είναι πάλι πίσω την Πέμπτη για να διευθετηθούν όλα τα θέματα.
Τέλος ας θυμηθούμε ότι σε αντίθεση με τα όσα γράφτηκαν στο twitter, στις εκλογές του 2012, ο Κώστας Μαρκόπουλος ήρθε πρώτος σε όλη την Εύβοια από όλα τα κόμματα με τους περισσότερους ψήφους (10.497).

Πηγή:evia portal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Όλα τα σχόλια τα οποία στέλνονται μέσω λογαριασμού και φέρουν πραγματικό όνοματεπώνυμο δημοσιεύονται.
Ανώνυμα σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, ειρωνικό χαρακτήρα ή θεωρούνται δυσφημιστικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αφαιρούνται εάν δεν υπογράφονται ονομαστικά.
Ο διαχειριστής και οι συντάκτες της σελίδας,
δεν υιοθετούν και δεν φέρουν καμμία απολύτως ευθύνη για οποιεσδήποτε επώνυμες καταγγελίες,απόψεις,τοποθετήσεις,γνώμες και σχόλια γίνονται στον χώρο.
Για να επικοινώσετε με τον διαχειριστή της σελίδας χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας στην στήλη ΦΟΡΟΥΜ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.