Η πληροφορία της ημέρας: "Η βασίλισσα Βικτωρία απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφιλία των ανδρών, αλλά όχι και των γυναικών, διότι δεν πίστευε πως μπορεί να υπάρξει θηλυκή ομοφυλοφιλία. Άρα ο νόμος θα ήταν άχρηστος..."

"ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"

tiposeto | digital prints and other

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΜΕΝΟΥ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ;

Ένα καυτό σχόλιο, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό o επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που αφορούσε τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα το σχόλιο το έκανε ένας απλός πολίτης ο οποίος γράφει:
@PanosKammenos Εχεις την αγαπη και τη δυναμη του κοσμου ξερεις ποσοι ευβοιωτες δεν ψηφισαν ανεξαρτητους λογω μαρκοπουλου;;;προχωρα με δυναμη

Ο Πανος Καμμένος έδειξε τον δρόμο με την αναδημοσίευση (retweet) του σχόλιου του φίλου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις.
Πως είναι οι σχέσεις με τον Κώστα Μαρκόπουλο; Μήπως τελικά η ρήξη είναι οριστική.
Να θυμήσουμε ότι το πρωΐ ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος έκανε και εκείνος σχόλιο στο twitter του, όπου έγραψε ότι ταξιδεύει για Παρίσι, για το συμβούλιο της Ευρώπης και πως θα είναι πάλι πίσω την Πέμπτη για να διευθετηθούν όλα τα θέματα.
Τέλος ας θυμηθούμε ότι σε αντίθεση με τα όσα γράφτηκαν στο twitter, στις εκλογές του 2012, ο Κώστας Μαρκόπουλος ήρθε πρώτος σε όλη την Εύβοια από όλα τα κόμματα με τους περισσότερους ψήφους (10.497).

Πηγή:evia portal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η χρήση των σχολίων με σκοπό την προσβολή και την συκοφαντική δυσφήμιση οποιουδήποτε προσώπου/φορέα/συλλόγου/οργανισμού ή οποιουδήποτε άλλου.
Η επιλογή του ανώνυμου σχολιασμού επιτρέπεται με σκοπό την συζήτηση,την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την κριτική,
με την προυπόθεση ότι αυτή είναι εντός ορίων και δεν θεωρείται σκόπιμη,προσβλητική ή δυσφημιστική.
Σχόλια τα οποία δεν τηρούν τις παραπάνω πρυποθέσεις θα απορρίπτονται.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή,την κατανόηση και την συνεργασία.